Tvåvåningscykelställ - Cykelställ med två våningar

Behöver du hjälp? Ring oss på 08-80 57 90 eller fyll i formuläret:
Kontaktformulär

Vad är ett tvåvånings- cykelställ?

En 2-våningsparkering för cyklar, även känd som ett tvåvåningscykelställ, är ett cykelställ som har två våningar för cykelparkering. Detta smarta cykelställ möjliggör att man kan parkera dubbelt så många cyklar på samma yta. Det är en utmärkt lösning för trånga urbana miljöer där det är brist på utrymme för cykelparkering.

2-våningsställ för cyklar ger en effektiv utnyttjande av ytan och är idealiska för platser där behovet av cykelparkering är stort. Genom att använda det vertikala utrymmet kan man maximera antalet parkerade cyklar. Vissa 2-våningsparkeringar är utrustade med inbyggd gashydraulik, vilket gör det enkelt och smidigt att parkera cykeln på den övre våningen.

Hur fungerar ett cykelställ med två våningar?

Ett cykelställ med två våningar är utformat för att ge dubbel cykelparkering på samma yta. Genom en smart och enkel mekanism möjliggör detta cykelställ för cyklister att parkera sina cyklar i två våningar.

För att använda cykelstället drar cyklisten ner handtaget på skenan, vilket gör att skenan vinklas mot cyklisten. Sedan kan cyklisten enkelt placera cykeln på skenan och låsa fast den. För att föra upp cykeln till det övre planet trycker cyklisten upp skenan med handtaget.

Denna mekanism gör det möjligt för cyklister att parkera och hämta sina cyklar på ett bekvämt sätt. Genom att använda det vertikala utrymmet optimeras cykelparkeringen och man kan rymma fler cyklar på samma yta. Detta är särskilt fördelaktigt i trånga urbana miljöer där utrymmet är begränsat.