MULTI-MEK - Mekställ för cyklar

Beskrivning

Vår mekbänk för cykelrum är den perfekta lösningen för alla cyklister. Den är utrustad med en integrerad fotpump som har munstycken som passar alla vanliga ventiltyper, inklusive Presta, Dunlop och Schraeder. Med detta praktiska mekställ för cyklar är det enkelt att pumpa upp cykeldäck utan att behöva leta efter en separat pump.

Utöver fotpumpen erbjuder mekstället för cyklar även ett set av verktyg för att utföra alla enklare justeringar och reparationer på cyklar. Oavsett om det handlar om att justera växlar och bromsar eller att byta ut slitna delar, finns allt som behövs inom räckhåll. Verktygen är noggrant utvalda för att passa de vanligaste cykeldelarna och göra cykelunderhållet enkelt.

Mekbänken har en kraftig och solid träskiva som tål belastningen av olika mekarbeten. Den tåliga ytan säkerställer att mekstället håller länge och kan motstå repor och slitage. Oavsett om ett däck behöver bytas, kedjan behöver smörjas eller bromsarna justeras, kommer vår mekbänk att vara perfekt för ert cykelrum eller cykelgarage.

Satsa på kvalitet och funktionalitet för ert cykelrum med vårt mekställ för cykel. Ni kommer att uppskatta den bekvämlighet den erbjuder för cykelunderhåll och reparationer. Ta ert cykelrum till nästa nivå med vår robusta och praktiska mekbänk.

Produktfakta

- 1st  Bondhus Gorilla Grip insexnyckelsats 2-8mm
- 1st Skiftnyckel Bahco Ergo
- 1st spårskruvmejsel 6mm spårbredd
- 1st stjärnmejsel  PH2
- Integrerad manuell fotpump med munstycke för Presta, Dunlop och Schräderventil.

Certifieringar

Filer