FLEX cykelställ

Beskrivning

I det moderna samhället använder vi en mängd olika typer av cyklar för att ta oss runt. Cykelstället FLEX är utformat för att kunna hantera en stor variation av cyklar. Oavsett om det är elcyklar, sparkcyklar, mountainbikes, mopeder, cross eller fritidscyklar, så kan de alla parkeras säkert i cykelstället FLEX. Det finns en robust standardbygel med ramlåsning på varje plats, vilket ger extra säkerhet för cyklarna.

Flexibiliteten hos cykelstället FLEX sträcker sig även till möjligheten att anpassa avståndet mellan cykelplatserna och att skapa två olika höjdnivåer för att separera cyklar med bredare styren. Detta gör FLEX perfekt för offentliga platser där kommersiella aktörer är verksamma, samtidigt som det även passar utmärkt för din privata elsparkcykel som du vill låsa fast på ett tryggt sätt. På så sätt kan du få en enhetlig och stilren cykelparkering som passar olika typer av cyklar och olika behov.

Med cykelställ FLEX får du en mångsidig och anpassningsbar lösning för cykelparkering. Oavsett om det är i stadsmiljöer, på arbetsplatser eller i bostadsområden, kan FLEX cykelställ ge en enhetlig och funktionell lösning för att organisera och säkra cyklarna. Investera i FLEX och skapa en modern och användarvänlig cykelparkering som möter behoven hos både kommersiella och privata användare.

Produktfakta

· Möjlighet att monteras till två höjdnivåer
· Anpassad för elsparkcyklar och fatbike-mått
· Variabelt c/c mått mellan 400-700mm
· Djup 530mm
· Höjd 580mm
· Längd 2000, 2400, 2500, 3000mm
· Varmförzinkat stål, antracitgrå eller önskad RAL-kulör
· Förankring, nedgjutningsrör eller fundament
· Går att få enkelsidigt eller dubbelsidigt

Filer

Få offert